ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

De Kerstveiling; superavond met 'n mooie opbrengst! [Update Foto's]

kerstveiling peperkoek 2014Alles was uit de kast gehaald om de 9e kerstveiling tot een geslaagd evenement te maken. Wij weten allen dat deze avond voor onze vereniging een belangrijke is in financieel opzicht.

Alles was uit de kast gehaald om de 9e kerstveiling tot een geslaagd evenement te maken. Wij weten allen dat deze avond voor onze vereniging een belangrijke is in financieel opzicht. Echter UDI'19 kan terugzien op weer een geslaagde Kerstveiling. De 9e kerstveiling is een superavond geworden en heeft haar doelen ruimschoots gehaald.

kerstveiling peperkoek 2014Dit jaar in Theater Markant. Wat was de zaal prachtig ingericht en wat hebben wij 'n geweldige ondersteuning en medewerking gekregen van Markant. De kavels waren zeer divers, wij willen dan ook graag de sponsoren van deze kavels hartelijk bedanken voor hun geweldige inbreng.  Op deze avond werden 175 kavels met veel enthousiasme door onze veilingmeesters onder de hamer gebracht.

Dit grandioze succes is tot stand gekomen door de inzet van vele vrijwilligers. 'Een' man alleen kan niets tot stand brengen, maar door 'vele vrijwilligers' en door gebruik te maken van ieders specifieke kwaliteiten en faciliteiten is dit wél mogelijk. Hartelijk dank!

Wij willen al onze kopers en bezoekers aan de 9e Kerstveiling hartelijk bedanken. Immers u hebt de avond gemaakt!

Verder eenieder fijne feestdagen toegewenst, een prettige jaarwisseling en alle goeds voor 2015 en wie weet tot ziens bij UDI'19. Én in 2015 gaan we voor onze 2e lustrum kerstveiling, deze is dan gepland op zaterdag 12 december. Wij hopen u dan óók te zien!

 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.